temp0043_topleft

 

temp0043_topimg


Projekt erfaringer

Systemintegration generalt

Udviklet en længere række af programmel til interaktion med diverse offentlige webservices udbudt af blandt andet KMD, herunder CPR registret, sygedagpenge registret m.m.  

Utilities

Udviklet en lang række af mindre værktøjer, herunder automatiserede installations værktøjer, indexerings værktøjer til filer og databaser samt en lang række af udviklings værktøjer/libraries.

WPS

Udviklet et større interface som skulle anvendes i en international koncern til synkronisering af forskellige typer af indkøbssystemer. Interfacet skulle integrere et BizTalk system samt et Movex system med et andet indkøbssystem. Integrationen foregik primært via XML, special formatterede filer samt direkte database modifikationer. Koncernen lukkede imidlertid sin danske produktions afdeling hvilket overflødiggjorde intefacet på det danske marked.

ESS

Udviklet et overvågning program som ved hjælp af dertil udviklede leksikal- samt syntax analysatorer automatisk kunne bestemme om hvorvidt givne programmer blev afviklet korrekt. Implementeret som en windows service, programmet medførte en væsentlig reduktion i arbejdsmængden forbundet med manual overvågning. 

WAMOS

Fuld automatiseret interface til synkronisering af to eksisterende systemer. Interfacet er realiseret som en komponent som afvikles igennem en egen udviklet skedulerings service. Interfacet mapper og manipulere med data på begge sider og holder begge systemer synkrone med hinanden.

DMA

Udviklet et interface op imod en webservice hosted af søfartsstyrelsen til automatiserede indrapporteringer af mønstrings oplysninger for rederier.

InterEco

Udvikling af Interface applikation for en af verdens største rederier til udførsel af real time synkronisering samt konvertering af data mellem to store distribuerede systemer vedligeholdelses/indkøbs systemer. Interfacet blev implementeret som erstatning for et eksisterende fejlbehæftede system. Det nye system har efter 6 måneders operation kun fejlet 2 gange, begge som følge af datakommunikation brud.

APC

Udvikling af applikation til Automatiserede billede konvertering/komprimering samt skalering, for stor international virksomhed. Programmet medførte en reduktion på 80% i datatransmission over satellit.

Scheduling Framework

Udvikling af en applikations server, implementeret som en Windows service, i stand til dynamisk at indlæse specialiserede programmer og afvikle dem samtidigt i et kontrollerede og styret miljø. Process styringen sker igennem et eget udviklet scripting sprog som kan bruges til at specificere processernes eventuelt indbyrdes afhængighed samt bruges til at styre parallelitet.

Data-Migration

Udvikling af diverse værktøjer til implementering af større database konverteringer for flere større danske samt udenlandske virksomheder.

KommeGåTid

Udvikling af Komme-Gå-Tid’s løsning igennem anvendelse af Key Tag scannere, for større dansk transport virksomhed. I den forbindelse udviklede jeg et managed API library for som muliggjorde nem læsning og krypteret skrivning til Key Tags.

Workbase Jobcenter (www.medialogic.dk)

Deltog i udviklingen af en internetbaseret løsning til håndtering af socialfaglige opgaver i de nye Jobcentre udviklet på .Net platformen i ASP.Net 2.0.

Single Sign On system

Udvikling af løsning som muliggøre automatisk login i diverse systemer, gennem valiedring af brugere gennem Active Directory samt Global Directory.

MultiMatch (www.medialogic.dk)

Internetbasseret løsning til håndtering af socialfaglige opgaver i Odense Kommunes Jobcenter. Udviklet på .Net platformen i ASP.Net 2.0

Automatisering af deploy processer

Udvikling af applikationer/processer til automatisering af udrulningen af større Enterprise webapplikationer, windows services, webservices og lign. Såvel som indføring af nye udviklings metoder samt undervisning herom.

 

 

 

 

 

 

Tørving Consulting | Neder Holluf Vej 14A | DK-5220 Odense SØ | CVR-nr 33999623  | consulting@torving.dk | +45 3125 6757